Plan een gratis & vrijblijvende proefrit in

Wil je de byAr zelf ervaren? Dat kan! Plan een gratis en vrijblijvende proefrit in.
Dit kan bij onze showroom in Amersfoort!

 

Hoe werkt het?

  • Kies een datum en tijdstip
  • Wij nemen contact met je op voor verdere afstemming
  • Probeer de byAr ebike zelf en stel al jouw vragen

Liever telefonische plannen of een ander tijdstip afspreken? Bel 033 – 285 49 31

Plan proefrit in

Wat zeggen onze klanten?

Sinds 2 jaar heb ik een byAr-bike. Eén van de eerste. Met het logo van mijn bedrijf Parcours erop. Ik fiets graag door de regio. Ondanks een beenbreuk kan ik met deze fiets hellingen en tegenwind prima aan. Het is een eye-catcher. Mensen zeggen: Wat een bijzondere fiets heb jij! Fietst hij lekker? En dan zeg ik: fantastisch! Nog nooit zo’n fijne fiets gehad.

Marike

Ik stap bijna niet meer in de auto, fiets veel liever. Iemand in ons dorp vertelde laatst: “Jouw fiets is hier het meest gefotografeerde onderwerp.” Soms zelfs als ik ergens fiets, gaat het raampje open met de opmerking “Gave fiets!

Willy

Ik ben al met al zeer tevreden met deze bijzondere fiets. En krijg van menigeen langs de weg complimenten over de bijzondere look. Een enkeling herkent zelfs dat het een fiets met cardanas-aandrijving betreft. Dat zijn de ware fietsliefhebbers. Het is een heerlijke fiets om op te rijden, goede instap en een goede zit. En ik kan er langdurig ontspannen mee vooruit. Deze byAr is byfar mijn lekkerste gadgetfiets.

Maaikel

U kent ons van

byAr

De byAr e-bike

De unieke & luxe design e-bike

  • Onderscheiden in ontwerp
  • Simpel en comfortabel in gebruik
  • Hoge kwaliteit en geen onderhoud

Technische specificaties

De ByAr Volta onderscheid zich niet alleen door zijn comfort maar is ook simpel in gebruik.  Gekenmerkt door zijn uniek design is de Volta een kwaliteitsfiets die opvalt. Dankzij zijn gunstige zwaarte punt, zeer stijf frame, de zelflerende motor en de cardanas aandrijving is de byAr Volta een unieke E-stadsfiets.