De ultieme Hospitality E-Bike

Naast de byAr Volta is er ook de byAr Tourist beschikbaar. De byAr Tourist is een aangepaste versie van de byAr Volta en is speciaal ontwikkelt voor de hospitality branche maar ook beschikbaar voor particulieren.

 

De luxe design fiets heeft een opvallend ontwerp waarmee jij je onderscheidt. De fiets is ontworpen vanuit passie voor design, innovatie en vakmanschap. De fiets heeft een afneembare batterij in de bagage mand, is voorzien van een Bafang voorwielmotor en heeft een Shimano Nexus 8 versnellingen.

 

De prijs van de Volta byAr bedraagt €3.750

byar tourist

Klaar voor je ultieme e-bike rit?

Je zorgt zelf voor voldoende lucht in je banden en een opgeladen batterij. De rest doet je slimme byAr. Lees verder en ontdek hoe.

byAr bicycle

Wat zeggen onze klanten?

Sinds 2 jaar heb ik een byAr-bike. Eén van de eerste. Met het logo van mijn bedrijf Parcours erop. Ik fiets graag door de regio. Ondanks een beenbreuk kan ik met deze fiets hellingen en tegenwind prima aan. Het is een eye-catcher. Mensen zeggen: Wat een bijzondere fiets heb jij! Fietst hij lekker? En dan zeg ik: fantastisch! Nog nooit zo’n fijne fiets gehad.

Marike

Ik stap bijna niet meer in de auto, fiets veel liever. Iemand in ons dorp vertelde laatst: “Jouw fiets is hier het meest gefotografeerde onderwerp.” Soms zelfs als ik ergens fiets, gaat het raampje open met de opmerking “Gave fiets!

Willy

Ik ben al met al zeer tevreden met deze bijzondere fiets. En krijg van menigeen langs de weg complimenten over de bijzondere look. Een enkeling herkent zelfs dat het een fiets met cardanas-aandrijving betreft. Dat zijn de ware fietsliefhebbers. Het is een heerlijke fiets om op te rijden, goede instap en een goede zit. En ik kan er langdurig ontspannen mee vooruit. Deze byAr is byfar mijn lekkerste gadgetfiets.

Maaikel

U kent ons van

byAr

De byAr Tourist

De ultieme Hospitality E-Bike

  • Onderscheiden in ontwerp
  • Simpel en comfortabel in gebruik
  • Hoge kwaliteit en geen onderhoud

Onderscheidend van de byAr Volta door:

  • Losse accu
  • 8 Shimano Nexus versnellingen
  • Bafang voorwielmotor

De prijs van de Volta byAr is €3.750,-

Ervaar de byAr Volta e-bike zelf

Boek een proefrit; ervaar de geraffineerde eenvoud en je meest soepele rit ooit. Plan een datum & wij komen bij je langs. Thuis, op het werk of andere locatie in Nederland. De proefrit is gratis.

Hoe werkt het?

  • Kies een datum en tijdstip
  • Wij nemen contact met je op voor verdere afstemming
  • wij komen bij je langs voor een gratis proefrit, uiteraard geheel volgens de (COVID19) richtlijnen van het RIVM

Liever telefonische plannen of een ander tijdstip afspreken? Bel 033 – 285 49 31