Willy Coenders vertelt over haar Volta byAr met framenummer 0010

Anders dan anders

Tijdens het interview vertelt Willy dat zij houdt van unieke ontwerpen en innovatief design. “Mijn kapsalon heet niet voor niets Unique haarmode. En je zou ons huis moeten zien dat heeft maar liefst 5 woonlagen en het heeft een heel andere indeling dan gebruikelijk. Ik ben al weer aan het nadenken over een nieuw huis. Dat wordt zeker ook weer anders dan anders. Het bijzondere was denk ik wat mij trok in het ontwerp van de Volta byAr.”

Het wachten waard

“Ik weet niet meer precies waar maar ik zag ergens het conceptontwerp online staan en werd er meteen door gegrepen. Ik had geen informatie waar deze elektrische fiets kopen kon. Het was even zoeken. Een fietsenmaker wist wie de ontwerper was. Zo kwam ik in contact met Renier. De fiets bleek nog niet echt in ontwikkeling te zijn . Dus ik heb maand of acht moeten wachten. Dat had ik er graag voor er en het was het waard.”

Meest gefotografeerd

” In het dorp stap ik bijna niet in de auto, fiets veel liever. Het is een fiets die opvalt en ondanks het goede slot ben ik wel voorzichtig waar ik de fiets parkeer.  Hij is veel te mooi en zou niet willen dat mijn byAr gestolen wordt! M’n fiets staat dan bij de Barbershop van mijn zoon. Daar springt hij wel in het oog maar staat toch beetje onder toezicht. Je hebt sowieso veel bekijks met de fiets. Het gebeurt nog steeds regelmatig dat er een raampje van een auto open gaat met de opmerking: gave fiets! Iemand vertelde me laatst zelfs dat mijn byAr het meest gefotografeerde onderwerp is in het dorp.”

Opvallende service

” Wat zo fijn is, is dat byAr ook nog een uitstekende service biedt. We zijn een ondernemersgezin met diverse bedrijven en hebben zelf klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. We vinden dan ook betrouwbaarheid enorm belangrijk als wij een product kopen. Pas had ik wat hulp nodig bij de App en zocht ik contact met Renier. Hij is naar ons toegekomen en heeft alles naar mijn wensen voor me ingesteld. Niet alleen de fiets valt op maar ook de service!”

Blij

“Het fijnste aan de fiets vind ik: heerlijke zit, hij is makkelijk hanteerbaar, compact en stabiel. Ik vind de byAr sportiever en stijlvoller dan andere e-bikes. Deze zijn meestal alleen functioneel. Maar van deze bijzondere fiets wordt ik gewoon blij als ik erop stap!”